+32 (0) 497 32 88 00 info@augrenierdelafloye.be
Accommodatie

In Diensten

Vind een uniek verblijf

Wilt u onze regio vanuit een nieuwe invalshoek ontdekken?

Met familie of vrienden, onze vakantiehuizen in Wallonië is een uitnodiging om te ontsnappen, een verandering van omgeving en om uw batterijen op te laden…

U zult versteld staan van de rust die heerst in het pand. Met uw eigen privé-ingang geniet u van een familiale omgeving waar rust en intimiteit aan de orde van de dag zijn.

U kunt uitrusten, wandelen, slenteren of leuke culturele, sportieve of vermakelijke escapades voorbereiden. Bovendien wonen de gastheren op de boerderij en zijn ze overdag beschikbaar om u te adviseren.

WiFi

WiFi is beschikbaar in de hele boerderij.

Gemakkelijk parkeren

Een ruime parking staat tot uw beschikking en laat u toe uw bagage in alle sereniteit uit te laden..

Beddengoed

Beddengoed en handdoeken worden bij aankomst verstrekt.

v
Tips

Wij zijn beschikbaar om u te helpen bij het plannen van uw activiteiten en om informatie te verstrekken over culturele bezoeken.

Grote recreatieruimte

Om ervoor te zorgen dat iedereen een aangenaam verblijf kan hebben, zijn er verschillende faciliteiten gepland die zowel jong als oud moeten aanspreken.

Petanqueveld

Voor de sportievelingen onder u zijn er een dolomieten jeu de boulesbaan en een tafeltennistafel beschikbaar. De mogelijkheid om een aangenaam moment door te brengen. U kunt ook gebruik maken van de open en overdekte terrassen.

De zwembaden

Zonder enige twijfel de must van de vakantiewoning. In dit verwarmde zwembad kunt u heerlijk zwemmen.

In een idyllische omgeving, te midden van de natuur en de dieren, zal het zowel volwassenen als kinderen verrukken.

Laatste nieuws: ons zwembad zal vanaf eind augustus een schuilplaats hebben.

Speelkamer binnen

Is het niet mooi weer vandaag? Het is geen probleem. Geniet van onze binnenspeeltuin met tafelvoetbal, darts, kurkbiljart en spelletjes voor de kleintjes.

 

Sauna

Wat is er na de inspanning beter dan te genieten van een goed moment van ontspanning en rust. Dit is wat u kunt doen dankzij onze sauna.

Sporthal

Zin in een adempauze? Je spieren losmaken? Profiteer van onze sportfaciliteiten wanneer u maar wilt. Op het programma: loopband en hometrainer

Speeltuin

Met zijn grote schommel en trampoline, urenlang plezier voor uw kinderen in perspectief.

 

 

 

 

Een complete accommodatie, met eigen ingang

Elke vakantiewoning bestaat uit een keuken, een woonkamer, een eetkamer, slaapkamers en een of meer badkamers.

De wasruimte, de fitnessruimte, de speelkamer en de buitenfaciliteiten worden gedeeld.

Een big band?

U wilt de hele vakantiehuizen huren? Het is heel goed mogelijk om de 3 accommodaties te privatiseren en samen te komen om een weekend of meerdere dagen door te brengen voor maximaal 17 personen. Zo kunt u naar meerdere gezinnen of met vrienden komen en tegelijkertijd uw eigen ruimte behouden wanneer u behoefte heeft aan momenten van intimiteit.

 

Share This